InnerLife avspenning eller terapeutisk massasje

For avspenning, energibalansering og økt kroppsbevissthet.
Ønsker du å gi deg selv en nydelig mulighet til en hvilepause, puste ut, synke litt og bare være.
Pris: 60  min: 900 kr / 90 min: 1.250 kr
InnerLife Massasje
hjelper deg å synke inn i kroppen og gradvis forløse den livsenergi som er bundet. Følelser og behov som ikke får sitt uttrykk, sitter fast som spenninger i din kropp.
Terapeuten er under massasjen svært konsentrert og gir deg en langsom, forsiktig, rytmisk og ivaretagende oljemassasje. Dette er en helt spesiell form for avspenningsmassasje, som er en nytelse i seg selv og samtidig gir den kroppens muskulære forsvar en mulighet til å hvile og sinnet til å slappe av.
Gjennom oppmerksomhet på din pust får du mulighet til å komme i kontakt med en dypere rytme i din kropp. Du vil kunne kjenne hvordan stresset avtar og hvor viktig det er å gi deg selv mer tid til de gode stundene i livet.
Kanskje får du behov for å uttrykke tanker og følelser som ligger under overflaten, men som du til daglig skyver vekk. Det kan være en stor lettelse å sette ord på det du har for vane å holde tilbake. Du kan også velge InnerLife massasje kombinert med samtale.

En trygg og levende kontakt med din egen kropp er en forutsetning for et harmonisk liv!

Berøring reduserer stresshormoner, styrker immunforsvaret, senker blodtrykket, reduserer smerte, minsker depressive symptomer og gir følelsesmessig løft.
Rent kjemisk er det hormonet ocxytocin som frigjøres ved berøring. Det er et hormon som virker stressreduserende, ved at det senker pulsen og blodtrykket. Når berøring virker styrkende på immunforsvaret, er det fordi enhver kontakt gjennom huden får hjernen til å sende impulser til kroppscellene og fortelle at de kan slappe av. Dermed sover vi bedre, kroppen produserer flere hvite blodceller og vi blir mindre utsatt for infeksjoner.
 
Ved interesse kan du lese mer på: