Itzhak Dery

+47 981 81 778

zach.dery@gmail.com

Mitt navn er Itzhak Dery og jeg kommer opprinnelig fra Israel, men har bodd i Norge og Sverige i over 12 år tilsammen. Jeg er utdannet som osteopat D.O. ved the Israeli School of Osteopathy, Wingate College i Netanya, Israel. Jeg behandler i et lyst og hyggelig rom på Øst Vest Klinikken på Jeløya.

Osteopati er for meg å behandle hele personen, og ikke bare de aktuelle plagene. Jeg ser på helheten for å behandle delene, og på delene for å behandle helheten. Kroppens anatomi er fascinerende – jeg elsker å utforske sammenhengene mellom tilsynelatende usammenhengende deler av kroppen.

Jeg har lang erfaring med å jobbe med kroppen; først som massør i flere år, så også som rosenterapeut, før jeg til slutt endte opp som osteopat. I Israel jobbet jeg spesielt med eldre mennsker, og i Norge har jeg blant annet jobbet på Klinikk for Alle i Oslo hvor jeg har fått erfaring med en lang rekke ulike plager.

Jeg er spesielt interessert i og har jobbet mye med hopepiner/migrene, nakkeproblemer, kjeve, fordøyelse og pust. Jeg trives også med å jobbe med emosjonelt stress, angst og depresjon gjennom å hjelpe pasienten med å øke sin tilstedeværelse og øve på mindfulness.

 

Kurs og diplom utenom hovedutdanning:

  • 2017: «New Manipulative Approach to Trauma» av Jean Pierre Barral, Wingate College, Netanya, Israel
  • 2014: “Osteopathic treatment of migraines” av Christian Defrance de Tersant, Center for Advanced Osteopathy Studies, Tel Aviv, Israel
  • 12.2014: Kurs i “the Pierre Tricot Tissue Approach”, Center for Advanced Osteopathy Studies, Tel Aviv, Israel
  • 2012: Diplom i sportsmassasje, Wingate College, Netanya, Israel
  • 2011: Diplom i kraniosakralterapi, The Israeli College of Osteopathy and Naturopathy, Jerusalem, Israel
  • 2009 og 2010: Workshops i “the Bahat method – touch and movement therapy (ROLFing and the Trager Approach)”, Amsterdam, Nederland
  • 2004 – 2008: Diplom i Rosenmetoden, Axelsons Body Work School, Oslo, Norway