Christine Mollatt Reier

Christine er sertifisert Helsecoach, NLP Master Utøver (MNFCN,) Mindfulness instruktør og fullfører NLP Professional Coach sertifisering sommeren 2018. Fra våren 2017 har hun hatt praksisperiode som coach her på Øst-Vest klinikken og er nå i gang på som Helsecoach og NLP coach gjennom Din drivkraft AS.

Christine brenner for å bistå mennesker med å bygge seg sterke fra innsiden. Opplever du at forventninger, uønskede tanker og følelser får for mye «plass»? Ønsker du en støttespiller som bistår deg i å bygge din egen trygghet og evne til å finne svarene dine i deg selv? En som bistår deg underveis og igjennom de “utfordringene” vi som mennesker kan oppleve å møte i overgangen til å mer leve mer i tråd med oss selv?

Christine er opptatt av det du selv kan gjøre for å styrke din emosjonelle, mentale og fysiske helse på en helthetlig og bærekraftig måte. Hun er særlig opptatt av hvordan vi kan frigjøre oss fra forventninger, negative tanker og følelser, søke innover og gi mer rom for slik vi ønsker å ha det, i oss selv og i livene våre.

NLP, eller Nevro Lingvistisk Programmering, er en enkel, kraftfull metode og form for kognitiv psykologi, som er utviklet ut i fra gestaltterapi, familieterapi og hypnoterapi. Helsecoaching er en kvalitetssikret profesjonsutdanning hvor vi jobber helhetlig og anerkjenner sammenhengen mellom hvordan tankene, følelsene og handlingene dine kan påvirke helsen. Helsen din er hele deg – både kropp, tanker og følelser, og sjel.  Vil du lese mer om hva NLP og helsecoaching er, hvordan det foregår og om det kan være det rette for deg? Gå gjerne inn på ww.dindrivkraft.no for mer info.

Christine har en bachelor i Markedsføring fra BI i bunn. Etter flere år i næringslivet og en egen kursendring for å styrke helse og livskvalitet på en bærekraftig måte, har hun tatt sine NLP og coachingutdannelser ved Nordic Coach and NLP Academy (NOCNA). NOCNA er en utdanningsinstitusjon som er godkjent og kreditert av den uavhengige organisasjonen The Association of NLP, ANLP og var de første som startet med NLP og coachingtilbud i Norge på midten av 90-tallet. Christine er medlem av Norsk forening for Coaching og NLP, MNFCN og er underlagt foreningens etiske regelverk og bransjestandarder. Hun er registrert utøver i Alternativregisteret og har gjennomført VEKS-kurs, som tilfredsstiller myndighetenes krav til godkjente utøvere av det som kategoriseres som alternativ behandling.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale.